ბადრიჯნისა და ბულგარულის პიურე (1.5 წლიდან)

ბადრიჯნისა და ბულგარულის პიურე badrijnisa da bulgarulis piure

ინგრედიენტები:

ბულგარული (წითელი) – 100 გრ

ზეითუნის ზეთი – 100 გრ

ბადრიჯანი – 15 გრ

 

მომზადების წესი:

.  ბადრიჯანი კარგად გარეცხეთ და მოაშორეთ კანი

.  ფოლგას წაუსვით მცირეოდენი ზეითუნის ზეთი, ზედ დააწყვეთ თხლად დაჭრილი ბადრიჯანი ბულგარულის ნაჭრებთან ერთად, შეფუთეთ და 10-15 წუთით შედგით წინასწარ გაცხელებულ ღუმელში

.  მზა ბოსტნეული დააბლენდერეთ პიურეს კონსისტენციამდე

პატარას მიართვით თბილი პიურე!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on print
Print