ინგრედიენტები:
ბულგარული (წითელი) – 100 გრ
ზეითუნის ზეთი – 100 გრ
ბადრიჯანი – 15 გრ
მომზადების წესი:
. ბადრიჯანი კარგად გარეცხეთ და მოაშორეთ კანი
. ფოლგას წაუსვით მცირეოდენი ზეითუნის ზეთი, ზედ დააწყვეთ თხლად დაჭრილი ბადრიჯანი ბულგარულის ნაჭრებთან ერთად, შეფუთეთ და 10-15 წუთით შედგით წინასწარ გაცხელებულ ღუმელში
. მზა ბოსტნეული დააბლენდერეთ პიურეს კონსისტენციამდე
პატარას მიართვით თბილი პიურე!