ინგრედიენტები:
ყვავილოვანი კომბოსტო – 170 გრ
თევზი (ხეკი) – 20 გრ
ზეითუნის ზეთი – 5 მლ
მომზადების წესი:
. თევზი კარგად გარეცხეთ, ჩადეთ ადუღებულ წყალში, მოხარშეთ და შემდეგ გაარჩიეთ ფხებისგან
. ცალკე მოხარშეთ ყვავილოვანი კომბოსტო და დაკეპეთ ფაფის კონსისტენციამდე
. მზა თევზი დააბლენდერეთ და შეურიეთ ყვავილოვანი კომბოსტოს პიურეს
. მომზადებულ პიურეს დაუმატეთ ზეითუნის ზეთი
გემრიელად მიირთვით!