ინგრედიენტები:
70 გრ. თევზი (თავდაპირველად უმჯობესია დაიწყოთ კალმახით, სასურველია იყოს ცოცხალი, გაუყინავი)
100 გრ. კარტოფილი
მომზადების წესი:
. კარტოფილი გაასუფთავეთ და წვრილად დაჭერით, დაასხით წყალი, ისე, რომ ბოლომდე არ დაიფაროს და მოხარშეთ. მოამზადეთ პიურე
. თევზი გაასუფთავეთ და მოხარშეთ ორთქლზე. მოხარშულ თევზს გააცალეთ კანი და საგულდაგულოდ გამოარჩიეთ ფხები. დააქუცმაცეთ წვრილ ნაჭრებად და შეურიეთ კარტოფილის პიურეს.
გემრიელად მიირთვით!