ინგრედიენტები:
ღვიძლი (ხბოს, ან საქონლის) – 120 – 140 გრ.
კარტოფილი – 1 – 2 ცალი
სტაფილო – 1 ცალი
ხახვი – 1 ცალი
ნიორი – 1 კბილი
მომზადების წესი:
. კარგად გარეცხილ ღვიძლს მოვაცილოთ აპკი, სადინარები და დავჭრათ პატარა ნაჭრებად. მოვათავსოთ ჭურჭელში ბოსტნეულთან ერთად, დავასხათ ცივი წყალი, ისე, რომ დაიფაროს და მოვხარშოთ.
. სურვილის შემთხვევაში ხარშვის პროცესში შეგვიძლია დავუმატოთ 2 – 3 სუფრის კოვზი ნებისმიერი ბურღული (ბრინჯი, ვერმიშელი, წიწიბურა)
. მომზადებული სუპი დავაბლენდეროთ
გემრიელად მიირთვით!