ინგრედიენტები:
30 გრ. ქათმის ფილე
50 გრ. წითელი ბულგარული
90 გრ. სატაცური
10 გრ. ოხრახუში
10 გრ. კამა
10 მლ. ზეითუნის ზეთი
10 მლ. არაჟანი (10% – იანი)
მომზადების წესი:
. 90 გრ. (დაახლოებით 15 ცალი) სატაცური გაასუფთავეთ კანისგან და მოაჭერით ბოლოები
. ქათმის ფილე დაჭერით საშუალო ზომის კუბიკებად
. ტაფაზე მოათავსეთ: ქათმის კუბიკები, სატაცური და წითელი ბულგარული, დაასხით ნახევარი ლიტრი წყალი და მოთუშეთ თავდახურული, 15 წუთის განმავლობაში
. ამასობაში მოამზადეთ სოუსი: არაჟანი, ზეითუნის ზეთი, კამა და ოხრახუში აურიეთ ერთმანეთში
. მზა სოუსი მოასხით ქათამს და მოთუშეთ 2 წუთი
. ბოლოს დააბლენდერეთ
გემრიელად მიირთვით!