ინგრედიენტები:
ხბოს ხორცი – 50 გრ.
სტაფილო – 30 გრ.
კარტოფილი – 70 გრ.
ბროკოლი – 50 გრ.
ოხრახუში – 5 – 10 გრ.
ხახვი – 20 გრ.
მცენარეული ცხიმი (ზეითუნის ზეთი) – 1 ჩ.კ
მომზადების წესი:
. ხბოს ხორცის რბილი ნაწილები გავრეცხოთ, დავჭრათ პატარა ნაჭრებად, ჩავყაროთ ჭურჭელში, დავასხათ წყალი და წამოვადუღოთ ქაფის წარმოქმნამდე. ამოვიღოთ ნახარშიდან და გავრეცხოთ გამდინარე წყალში
. ცალკე ჭურჭელში მოვათავსოთ გასუფთავებული და კუბიკებად დაჭრილი კარტოფილი, გულგამოცლილი სტაფილო, ბროკოლი და ხახვი, დავუმატოთ ხბოს ხორცი, დავასხათ წყალი ისე, რომ კარგად დაიფაროს პროდუქტი და მოვხარშოთ.
. მოხარშვის შემდეგ დავუმატოთ ოხრახუში და ვადუღოთ 2 – 3 წუთი. მომზადების შემდგომ ამოვიღოთ ბოსტნეული და ხორცი, დავასხათ ნახარში და კარგად დავაბლენდეროთ
. შეგრილებულ სუპ – პიურეს დავუმატოთ ზეითუნის ზეთი
. მომზადებული კერძი შეგვიძლია შევინახოთ მაცივარში არაუმეტეს 24 საათისა
გემრიელად მიირთვით!