ინგრედიენტები:
ქათმის თეთრი ხორცი – 100 გრ
კარტოფილი – 200 გრ
კამა და მწვანე ხახვი – თითო ღერი
დედის რძე, ან ადაპტირებული ნარევი – 50 მლ
კარაქი – 5 გრ
მომზადების წესი:
1 ლიტრ წყალში მოხარშეთ ქათმის თეთრი ხორცი, კამა და მწვანე ხახვი. მოხარშვის შემდგომ დაამატეთ კარტოფილი, ადუღეთ კიდევ 25 – 30 წუთი და დაუმატეთ მარილის ხსნარი. მოხარშული ხორცი და კარტოფილი დააბლენდერეთ, გადმოიღეთ თეფშზე და დაუმატეთ კარაქი.
გემრიელად მიირთვით!