ინგრედიენტები:
მაწონი – 1 ჩ/ჭიქა
ბრინჯი – 2 ს/კ
ხახვი – 1 ც.
კამა – 10 გრ.
ქინძი – 10 გრ.
ზეითუნის ზეთი – 1 ჩ/კ
მომზადების წესი:
. მოხარშეთ ბრინჯი მთლიან ხახვთან ერთად, მოხარშვის შემდეგ კი ხახვი ამოიღეთ ქვაბიდან
. გახსენით მაწონი მცირე რაოდენობის თბილ წყალში და დაასხით ბრინჯს. ურიეთ განუწყვეტლივ
. წამოდუღებისთანავე დაამატეთ მთლიანი ქინძი და კამა. დაახლოებით 5 წუთის შემდეგ მწვანილი ამოიღეთ. კერძი მზადაა!
. კვების წინ, სურვილისამებრ, დაუმატეთ ზეითუნის ზეთი და მწიკვი მარილი
გემრიელად მიირთვით!