ინგრედიენტები:
ფინჯანი დაჭრილი სტაფილო – 1/2 ც
ჭიქა სიმინდი – 1/4 ც
ჭიქა გასუფთავებული და დაჭრილი გოგრა – 1/4 ც
მომზადების წესი:
. საშუალო ქვაბში აადუღეთ წყალი, მოათავსეთ დაჭრილი სტაფილო და გოგრა, ადუღეთ 7 წუთის განმავლობაში, დაამატეთ სიმინდი და ადუღეთ კიდევ 3 წუთის განმავლობაში.
. მოხარშული ბოსტნეული გააგრილეთ (ანადუღარი წყალი შეგიძლიათ შეინახოთ პიურეს გასათხელებლად).
. მოხარშული და შეგრილებული ბოსტნეული დააბლენდერეთ ერთიანი მასის მიღებამდე. თუ პიურე ძალიან სქელი გამოვიდა შეგიძლიათ შეურიოთ დედის რძე, ან ადაპტირებული ნარევი, ან უბრალოდ ანადუღარი წყალი.
გემრიელად მიირთვით!