ინგრედიენტები:
თევზის ფილე – 50 გრ
კარტოფილი – 60 გრ
სტაფილო – 20 გრ
ყაბაყი – 50 გრ
ყვავილოვანი კომბოსტო – 50 გრ
მომზადების წესი:
. თევზის ფილე მოათავსეთ მდუღარე წყალში და 20 – 30 წუთის განმავლობაში ხარშეთ
. ბოსტნეული კარგად გარეცხეთ და გაასუფთავეთ. გულგამოცლილი სტაფილო და გასუფთავებული ბოსტნეული დაჭერით პატარა ზომის ნაჭრებად და მოხარშეთ ცალკე ჭურჭელში
. მოხარშული თევზი და ბოსტნეული დააბლენდერეთ, დაუმატეთ მწიკვი მარილი და ზეითუნის ზეთი
პიურე მზადაა!