ეს სუპი მდიდარია B1, B2, PP ვიტამინებით და მიკროელემენტებით. რეცეპტში შემავალი პროდუქტები ხელს უწყობს კალციუმის ათვისებას, კბილების და ძვლების ჩამოყალიბებას.
ინგრედიენტები:
წიწიბურა – 10 გრ
სტაფილო – 50 გრ
ხახვი – 30 გრ
ყვავილოვანი კომბოსტო – 100 გრ
გოგრა – 60 გრ
მომზადების წესი:
. ბოსტნეული გაასუფთავეთ და დაჭერით პატარა კუბიკებად. წიწიბურასთან ერთად მოათავსეთ ქვაბში, დაასხით მცირე რაოდენობით წყალი და 15 – 20 წუთის მანძილზე გააჩერეთ ცეცხლზე
. მოხარშული მასა დააბლენდერეთ ან დაჭყლითეთ და სურვილისამებრ დაუმატეთ მწიკვი მარილი
გემრიელად მიირთვით!