ინგრედიენტები:
გოგრა – 75 გრ
ზეითუნის ზეთი – 3 მლ
მომზადების წესი:
. გასუფთავებული გოგრა დაჭერით პატარა ნაჭრებად და მოხარშეთ დარბილებამდე (15 – 20 წთ) მცირე რაოდენობის წყალში, ან ორთქლზე
. მოხარშული გოგრა დააბლენდერეთ ან დაჭყლიტეთ. პიურეს გასათხელებლად შეგიძლიათ გამოიყენოთ: გოგრის ნახარში, დედის რძე, ან ადაპტირებული ნარევი
. დაამატეთ ½ ჩაის კოვზი ზეითუნის ზეთი და გადმოიღეთ თეფშზე
გემრიელი სადილი მზადაა!