გოგრის პიურე (6 თვიდან)

გოგრის პიურე (6 თვიდან) gogris piure

ინგრედიენტები:

გოგრა – 75 გრ

ზეითუნის ზეთი – 3 მლ

 

მომზადების წესი:

.  გასუფთავებული გოგრა დაჭერით პატარა ნაჭრებად და მოხარშეთ დარბილებამდე (15 – 20 წთ) მცირე რაოდენობის წყალში, ან ორთქლზე

.  მოხარშული გოგრა დააბლენდერეთ ან დაჭყლიტეთ. პიურეს გასათხელებლად შეგიძლიათ გამოიყენოთ: გოგრის ნახარში, დედის რძე, ან ადაპტირებული ნარევი

.  დაამატეთ ½ ჩაის კოვზი ზეითუნის ზეთი და გადმოიღეთ თეფშზე

გემრიელი სადილი მზადაა!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on print
Print