ინგრედიენტები:
ხბოს ხორცი – 50 გრ
ნიახურის ფესვები – 150 გრ
კამა – 5 გრ
ზეითუნის ზეთი – 15 მლ
მომზადების წესი:
. გარეცხეთ ხორცი, ჩადეთ ადუღებულ წყალში და ხარშეთ მომზადებამდე
. მოხარშული ხორცი გაატარეთ ხორცის მანქანაში, ან დაკეპეთ
. ნიახურის ფესვები ჩადეთ ადუღებულ წყალში და ხარშეთ დარბილებამდე, შემდეგ დააბლენდერეთ, ან გახეხეთ და შეურიეთ ხორცის პიურეს
. დაუმატეთ წვრილად დაჭრილი კამა და ზეითუნის ზეთი
გემრიელი სადილი მზადაა!