ხბოს ხორცის და ნიახურის ფესვების პიურე (9 თვიდან)

ხბოს ხორცის და ნიახურის ფესვების პიურე xorcis da niaxuris pesvebis piure

ინგრედიენტები:

ხბოს ხორცი – 50 გრ

ნიახურის ფესვები – 150 გრ

კამა – 5 გრ

ზეითუნის ზეთი – 15 მლ

 

მომზადების წესი:

.  გარეცხეთ ხორცი, ჩადეთ ადუღებულ წყალში და ხარშეთ მომზადებამდე

.  მოხარშული ხორცი გაატარეთ ხორცის მანქანაში, ან დაკეპეთ

.  ნიახურის ფესვები ჩადეთ ადუღებულ წყალში და ხარშეთ დარბილებამდე, შემდეგ დააბლენდერეთ, ან გახეხეთ და შეურიეთ ხორცის პიურეს

.  დაუმატეთ წვრილად დაჭრილი კამა და ზეითუნის ზეთი

გემრიელი სადილი მზადაა!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on print
Print