ინგრედიენტები:
ხბოს ხორცი – 30 გრ
ყაბაყი – 120 გრ
ზეითუნის ზეთი – 5 მლ
მომზადების წესი:
. ხბოს ხორცი გარეცხეთ და ჩადეთ წყალში. ადუღების შემდეგ წყალი გადაუქციეთ, ჩადეთ ახალ წყალში და მოხარშეთ
. პატარა ნაჭრებად დაჭერით ყაბაყი, მოათავსეთ სხვა ჭურჭელში და მოხარშეთ
. მოხარშული ყაბაყი დაჭყლიტეთ, ან დააბლენდერეთ, შეურიეთ დაბლენდერებულ ხორცს და დაუმატეთ ზეითუნის ზეთი და მწიკვი მარილი
გემრიელად მიირთვით!