ხბოს ხორცის და ყაბაყის პიურე ( 8 თვიდან)

ხბოს ხორცის და ყაბაყის პიურე xbos xorcis da yabayis piure

ინგრედიენტები:

ხბოს ხორცი – 30 გრ

ყაბაყი – 120 გრ

ზეითუნის ზეთი – 5 მლ

 

მომზადების წესი:

.  ხბოს ხორცი გარეცხეთ და ჩადეთ წყალში. ადუღების შემდეგ წყალი გადაუქციეთ, ჩადეთ ახალ წყალში და მოხარშეთ

.  პატარა ნაჭრებად დაჭერით ყაბაყი, მოათავსეთ სხვა ჭურჭელში და მოხარშეთ

.  მოხარშული ყაბაყი დაჭყლიტეთ, ან დააბლენდერეთ, შეურიეთ დაბლენდერებულ ხორცს და დაუმატეთ ზეითუნის ზეთი და მწიკვი მარილი

გემრიელად მიირთვით!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on print
Print