ინგრედიენტები:
კურდღლის ხორცი – 200გრ
სტაფილო – 1ც
ხახვი – 1ც
კარტოფილი – 2ც
ბრინჯი – 2 ს.კ
ოხრახუში – 20გრ
მომზადების წესი:
. გასუფთავებული კურდღლის ხორცი მოათავსეთ წყლიან ქვაბში და მიიყვანეთ ადუღებამდე. წყალი გადაღვარეთ, ჩაანაცვლეთ ახალი ადუღებული წყლით და თავიდან წამოადუღეთ
. დაჭერით: ხახვი, სტაფილო და კარტოფილი, დაუმატეთ ბულიონს და ხარშეთ 10 წუთი, შემდეგ დაუმატეთ ბრინჯი და მოხარშეთ დაბალ ცეცხლზე
. მომზადებულ სუპს დაუმატეთ მწვანილი და სურვილისამებრ მწიკვი მარილი
გემრიელად მიირთვით!