პიურე ბრიუსელის კომბოსტოსგან (8 თვიდან)

პიურე ბრიუსელის კომბოსტოსგან piure briuselis kombostosgan

ინგრედიენტები:

ბრიუსელის კომბოსტო – 70 გრ

ზეითუნის ზეთი – 5 გრ

 

მომზადების წესი:

.  ბრიუსელის კომბოსტოს თავები გარეცხეთ, დაასხით მცირე რაოდენობით წყალი და დადგით დაბალ ცეცხლზე

. 20 წუთის შემდეგ გადმოდგით ცეცხლიდან და დააბლენდერეთ

.  შეგრილებულ პიურეს დაამატეთ ზეითუნის ზეთი და მწიკვი მარილი

გემრიელად მიირთვით!

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on print
Print