ინგრედიენტები:
ქათმის, ან ინდაურის ფილე – 100 გრ.
თეთრი პური – 30 გრ.
კვერცხის გული (ქათმის, ან მწყერის) – 1 ც.
კარაქი – 1 ჩ.კ
ოხრახუში -10 გრ.
კამა – 10 გრ.
მომზადების წესი:
. გავატაროთ ოხრახუში, კამა, ქათმის ან, ინდაურის ფილე და რძეში, ან წყალში გაჟღენთილი თეთრი პური. დავუმატოთ 1 ცალი კვერცხის გული და მოვურიოთ ერთიანი მასის მიღებამდე
. მიღებული მასა სველი ხელით გადავანაწილოთ პატარ – პატარა კოტლეტებად და მოვამზადოთ ორთქლზე.
გემრიელად მიირთვით!