ყაბაყის პიურე (7 თვიდან)

ყაბაყის პიურე (7 თვიდან) yabayis piure

ინგრედიენტები:

ყაბაყი – 150 გრ

კვერცხის გული – ¼ ც

ზეითუნის ზეთი – 5 მლ

 

მომზადების წესი:

.  ყაბაყი გარეცხეთ და გაასუფთავეთ. დაჭერით პატარა კუბიკებად და მოხარშეთ დაბალ ცეცხლზე 20 წუთის განმავლობაში

.  მოხარშვის შემდეგ დააბლენდერეთ და დაამატეთ მაგრად მოხარშული კვერცხის გული

.  შეგრილებულ პიურეს დაუმატეთ ზეითუნის ზეთი და მწიკვი მარილი

გემრიელად მიირთვით!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on print
Print