სტაფილოს სუპ – პიურე ბატკნის ხორცით (10 თვიდან)

სტაფილოს სუპ - პიურე ბატკნის ხორცით stafilos sup piure batknis xorcit

ინგრედიენტები:

ბატკნის ხორცი – 20 გრ

სტაფილო – 150 გრ

ოხრახუში – 20 გრ

არაჟანი (10%) – 5მლ

მომზადების წესი:

.  გაასუფთავეთ და გარეცხეთ სტაფილო, დაჭერით პატარა ნაჭრებად, ჩაყარეთ ადუღებულ წყალში და ხარშეთ 20 წუთი, 2 წუთით ადრე დაუმატეთ ოხრახუში

. ცალკე მოხარშეთ ხორცი, დაჭერით კუბიკებად და დააბლენდერეთ სტაფილოსთან და  ბულიონთან ერთად და შეკაზმეთ არაჟნით

გემრიელი სადილი მზადაა!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on print
Print