ჭარხლის სუპ – პიურე (10 თვიდან)

ჭარხლის სუპ - პიურე charxlis sup piure

ინგრედიენტები:

ჭარხალი – 300 გრ

კარტოფილი – 200 გრ

სტაფილო – 75 გრ

ხახვი – 35 გრ

 

მომზადების წესი:

.  ბოსტნეული გარეცხეთ, გაასუფთავეთ, დაჭერით პატარა ნაჭრებად, ჩაყარეთ ქვაბში, დაასხით წყალი და ხარშეთ დაახლოებით 25 წუთი

. მომზადებული ბოსტნეული დაჭყლიტეთ, ან დააბლენდერეთ, შემდეგ ისევ დადგით ცეცხლზე და წამოადუღეთ

გემრიელი სადილი მზადაა!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on print
Print