ინგრედიენტები:
100 გრ. თევზის ფილე
1 ც. კარტოფილი
1 ც. სტაფილო
1 ც. ხახვი
2 ღერი კამა
2 ღერი ქინძი
1 ჩ/კ ზეითუნის ზეთი
მომზადების წესი:
- კარგად გარეცხეთ თევზი, მოათავსეთ ადუღებულ წყალში და მოხარშეთ
- ცალკე ქვაბში მოხარშეთ კუბებად დაჭრილი კარტოფილი, სტაფილო და მთლიანი ხახვი
- ბოსტნეული რომ მოიხარშება, დაუმატეთ თევზი, მთლიანი ქინძი და კამა. ადუღებიდან 3 – 5 წუთის შემდეგ მწვანილი და ხახვი ამოიღეთ. კერძი მზადაა!
- თევზი და ბოსტნეული დაჭყლიტეთ, ან დააბლენდერეთ უშუალოდ კვების წინ
- სურვილისამებრ, დაუმატეთ ზეითუნის ზეთი და მწიკვი მარილი
გემრიელად მიირთვით!